Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Järjestelytoimikunta valmistelemaan Sastamalan kaupunkia

Uutiset

Toimikunnassa on viisitoista jäsentä.

Länsi-Suomen lääninhallitus on asettanut järjestelytoimikunnan valmistelemaan Sastamalan kaupunkia. Toimikunnan viisitoista jäsentä ovat Vammalasta Jari Andersson (kok), Erkki Välimäki (kesk), Kalle Ylinen (kok), Samueli Seljänperä (sd), Heljä Leppäniemi (sd) ja Regina Salkovic (vapa), Mouhijärveltä Veikko Hakanen (sd), Sirpa Lindroos (kesk), Päivi Rasimus (kok) ja Kalevi Osara (kesk), sekä Äetsästä Mauri Salminen (sd), Pauli Pietilä (kesk), Päivi Pelttari (kok), Liisa Myllyniemi (vas) ja Ulla Yli-Hongisto (kesk). Jokaiselle jäsenelle on nimetty henkilökohtainen varajäsen. Järjestelytoimikunta huolehtii Sastamalan kaupungin hallinnon järjestämistä koskevista valmistelutehtävistä, kunnes kunnallisvaalien tulos on vahvistettu ja uusi kaupunginhallitus on valittu.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top