24/2008

Tämä viikko

Maanantai 9.6.2008

Sastamamalan Opiston Kulttuurifoorumi-hanke järjestää kulttuuri- ja kotiseututyön parissa toimiville yhdistyksille tiedotustilaisuuden kehittämishankkeista. Maaseutuasiamies Katariina Pylsy esittelee Joutsenten reitin toimintaa. Taiteilija Hannu Aaltonen Huittisten seudun taideyhdistyksestä kertoo yhdistyksen toteuttamasta Viisi makasiinia -hankkeesta. Osallistujien kanssa keskustellaan kehittämistarpeista ja niiden hankkeistamisesta työryhmissä. Tilaisuus alkaa kello 17.

Tiistai 10.6.2008

Keskiviikko 11.6.2008

Torstai 12.6.2008

Perjantai 13.6.2008

Tapaturmapäivän teemana tänä vuonna ovat turvavälineet. Vuodesta 1995 vietetyn päivän tavoitteena on kiinnittää kansalaisten huomio keinoihin, joilla jokapäiväisiä vaaratilanteita voi välttää. Tapaturmapäivä järjestetään vuosittain aina jonakin perjantaina 13. päivä.

Lauantai 14.6.2008

Ellivuoressa savusaunan uimarannalla on mahdollisuus tutustua melontaan ja vuokrattaviin kanootteihin lauantaina kello 10-12. Melontapajan järjestämässä tapahtumassa on säävaraus. Kanoottiliiton suosituksen mukaisia melontakursseja Melontapaja järjestää heinäkuussa.

Sunnuntai 15.6.2008

Äetsässä Keikyän entisellä meijerillä on Joppijono-muisteluehtoopäivä kello 15 alkaen. Romulan Taiteellinen Teatteri esittää tulkintoja muistoista laukaisuksi lisämuistelulle. Mukaan voi ottaa valokuvia joppijonoajoilta ja halutessaan voi tulla aikakauden asussa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kahvila on auki.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top