MAINOS

Kirjatoukat kokoontuvat Vammalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vanhan kirjallisuuden päivät täyttävät Vammalassa Sylvään koulun viikonvaihteessa. Tapahtuman teemana on Mika Waltarin syntymän 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Waltari. Perjantaina Vanhan kirjallisuuden päivillä puhuivat muun muassa eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok) ja entinen pääministeri Paavo Lipponen (sd), joka on Mika Waltarin juhlavuoden valtuuskunnan puheenjohtaja.

Lasten omilla kirjapäivillä lauantaina on kirjailijavieraana Eppu Nuotio. Waltari innoittajana -seminaarissa puhetta johtaa Jarmo Papinniemi.

Vanhan kirjallisuuden päivillä ilmestyi Heikki Ojansuun Tyrvään murteen sanakirja, jonka on toimittanut Marko Vesterbacka. Kirja on Suomessa julkaistujen lukuisten paikallismurteiden ja slangien sanakirjoista toiseksi laajin. Tyrvään murteen sanakirjan ensimmäisessä osassa on yli 7 000 hakusanaa. Jälkimmäinen osa julkaistaan ensi vuonna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top