Niskavuoren nuorta emäntää katsomassa

Kolumni

Romulan Taiteellisen Teatterin Äetsän Kiikassa esittämä Niskavuoren nuori emäntä kertoi periaatteessa tutun tarinan. Siitä huolimatta esitys piti katsojansa otteessaan koko ajan ja tarinaan oli helppo eläytyä.

Lavastus ja puvustus pitivät loistavasti yllä niskavuorelaista tunnelmaa alusta loppuun, muutenkin kokonaisuus säilyi ehjänä. Sarkia-näyttämö on ollut aina tunnelmallinen paikka kesäteatterille. Sää suosi teatteria ja kaikki halukkaaat mahtuivat lopulta hyvin katsomoon.

Tarina kertoi kovasta yhteisöstä, jossa kunkin täytyi selvitä tavallaan ja roolissaan. Esille nousevia roolisuorituksia olivat muun muassa Loviisa Niskavuori (Laura Nevala), Niskavuoren vanha emäntä (Susanna Jukarainen) ja Herrassyötinki (Piritta Ruutikainen).

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top