Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kaahailu ja häiriköinti puhuttivat

Uutiset

Poliisi jalkautui Vammalan torille.

Vammalan poliisin toritapahtumassa kansalaisia kiinnostavia puheenaiheita olivat ylinopeudet, mopoilla kaahaaminen, liikennevalvonta ja häiriköinti. Kyselyyn vastanneista kaksi kolmasosaa ei ymmärtänyt miksi poliisilaitoksia yhdistellään ja yi 70 prosenttia arveli, että poliisin palvelutaso heikkenee. Poliisien määrän kansalaiset arvioivat alakanttiin. Länsi-Suomen läänissä on hieman yli 2 000 poliisia, mutta suurin osa vastaajista arveli poliiseja olevan alle 2 000. Vammalan torilla poliisia kävi tapaamassa yli 300 henkilöä ja kaikissa läänin tapahtumissa arviolta 10 000.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: