MAINOS

Kulttuuri ja ehdokkaat kohtaavat Sylväällä

Uutiset

Samuli Kinnari

Muun muassa tyylipisteistä on luvassa maanantai-iltana Sastamalan opiston vaalipaneelissa Vammalassa Sylvään koulun auditoriossa. Kulttuurista hyvinvoinnin tuottajana ovat keskustelemassa Sastamalan Sitoutumattomista Taru Meriläinen ja Maire Viilo, SDP:stä Leena Kukkonen-Lahtinen ja Jarmo Viitanen, keskustasta ainakin Sirpa Lindroos, kokoomuksesta Päivi Pelttari ja Samuli Kinnari, kristillisdemokraateista Aili Riihimäki ja Harri Inkinen, perussuomalaisista Sari Henriksson ja Jussi Syren, vasemmistoliitosta Maija-Liisa Tenhunen sekä vihreistä Paula Lehdistö ja Eveliina Asikainen. Vaalipaineita ovat purkamassa myös Surkuspuolueen edustajat. Keskustelu pulppuaa kello 17-19.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top