Kaupunginhallitus esittää Kaukolan, Salokunnan ja Tervamäen koulujen lakkauttamista

Uutiset

Sastamalan kaupunginhallitus esittää, että Kaukolan, Salokunnan ja Tervamäen koulut lakkautetaan tänä keväänä. Päätös syntyi äänin 8-4 ja yksi tyhjä.

Kaupunginjohtaja Paavo Sallin esitystä kannattivat Erkki Välimäki (kesk.), Mauri Salminen (sd.), Juhani Hakasuo (vas.), Taru Kaaja (kok.), Pirkko Lahtinen (sd.), Päivi Pelttari (kok.), Samueli Seljänperä (sd.) ja Jari Andersson (kok.). Elina Kimpanpää (kesk.) esitti Pauli Mäkelän (kesk.) ja Eveliina Asikaisen (vihr.) kannattamana kouluverkkojärjestelyjen lykkäämistä kahdella vuodella lukuun ottamatta yhdysluokkaopetuksen aloittamista Suodenniemen koulussa vuonna 2010. Äänestyksessä he saivat tuekseen Marjo Anttooran (kd.). Mikko Rauva (kok.) äänesti tyhjää.

Elina Kimpanpään esitys vastasi kasvatus- ja opetuslautakunnan viime viikolla tekemää päätöstä. Taru Kaaja (kok.) olisi lisännyt tänä keväänä lakkautettavien koulujen listaan myös Illon koulun, mutta esitys raukesi kannatuksen puuttuessa.

Kaupunginvaltuusto sanoo sanansa kouluverkon järjestelyihin ensi maanantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top