Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kaupunginhallitus esittää Kaukolan, Salokunnan ja Tervamäen koulujen lakkauttamista

Uutiset

Sastamalan kaupunginhallitus esittää, että Kaukolan, Salokunnan ja Tervamäen koulut lakkautetaan tänä keväänä. Päätös syntyi äänin 8-4 ja yksi tyhjä. Kaupunginvaltuusto sanoo sanansa kouluverkon järjestelyihin ensi maanantaina.

Sastamalan kaupunginhallitus esittää, että Kaukolan, Salokunnan ja Tervamäen koulut lakkautetaan tänä keväänä. Päätös syntyi äänin 8-4 ja yksi tyhjä.

Kaupunginjohtaja Paavo Sallin esitystä kannattivat Erkki Välimäki (kesk.), Mauri Salminen (sd.), Juhani Hakasuo (vas.), Taru Kaaja (kok.), Pirkko Lahtinen (sd.), Päivi Pelttari (kok.), Samueli Seljänperä (sd.) ja Jari Andersson (kok.). Elina Kimpanpää (kesk.) esitti Pauli Mäkelän (kesk.) ja Eveliina Asikaisen (vihr.) kannattamana kouluverkkojärjestelyjen lykkäämistä kahdella vuodella lukuun ottamatta yhdysluokkaopetuksen aloittamista Suodenniemen koulussa vuonna 2010. Äänestyksessä he saivat tuekseen Marjo Anttooran (kd.). Mikko Rauva (kok.) äänesti tyhjää.

Elina Kimpanpään esitys vastasi kasvatus- ja opetuslautakunnan viime viikolla tekemää päätöstä. Taru Kaaja (kok.) olisi lisännyt tänä keväänä lakkautettavien koulujen listaan myös Illon koulun, mutta esitys raukesi kannatuksen puuttuessa.

Kaupunginvaltuusto sanoo sanansa kouluverkon järjestelyihin ensi maanantaina.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top