Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Esko Aho puhuu Vanhan kirjallisuuden päivillä

Uutiset

Teemana Sota ja rakkaus. Vanhan kirjallisuuden päivät pidetään Sylvään koululla juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna.

Nokian yhteistyösuhteista ja yhteiskuntavastuusta vastaava johtaja Esko Aho puhuu Vanhan kirjallisuuden päivien avajaisissa ensi kesänä. Tapahtuman teemana on Sota ja rakkaus. Seminaareissa käsitellään muun muassa sotakirjeenvaihtoa kihlattujen välillä, mutta myös arkipäivän avioliittojen sotaa rakkaudessa. Puhujina ovat Jari Tervo, Elina Hytönen, Mikko Lahtinen, Riku Korhonen, Sirpa Kähkönen, Lasse Lehtinen ja Jarmo Papinniemi. Tämän runon haluaisin kuulla -tilaisuudessa sotarunoutta esittävät Tiia Louste ja Eino Kaikkonen. Tapahtuman 25-vuotisjuhlavuoden merkeissä julkaistaan juhlakirja. Vanhan kirjallisuuden päivät pidetään Sastamalassa Sylvään koululla 26.-27. kesäkuuta.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: