Missä uudet jaksot, Nelonen?

Kolumni

Vielä muutama vuosi sitten Nelonen erottui tv-kanavien harmaasta massasta laadukkailla kansainvälisillä sarjahankinnoillaan. Sarjauutuuksia tuotiin tarjolle tasaisin väliajoin, ja katsojat kiittivät, kun tuttujen sarjojen uudet tuotantokaudet pyörähtivät nopeassa tahdissa ruutuun.

Eipä pyörähdä enää. Nelosella on takataskussaan sarjoja, jotka ovat jääneet jopa vuosien ajaksi sapatille. Esimerkiksi HBO:n menestyssarja Big Love on pitänyt taukoa lähes kaksi vuotta, Jerichon ydinräjähdyksen jälkimainingeista on oltu ulalla reilun vuoden ajan ja Shieldin kuudennelle tuotantokaudelle on etsitty uutta ohjelmapaikkaa puoli vuotta. Shield jatkuu loppuvuodesta. Näkijä käväisi pikaisesti ruudussa viime keväänä. Sarjalle on etsitty parempaa lähetysaikaa nyt lähes vuoden ajan. Scifi-draama Taisteluplaneetta Galactican esitystauko on venynyt kesäkuussa kahteen vuoteen.

Nelosen mukaan kaikki mainitut sarjat palaavat ruutuun, mutta esitysajankohdat ovat osin edelleen hämärän peitossa.

Kotisohvilla pyöritellään päätä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top