ILMOITUS

Vappujuomaa ja Paranoidia

Kolumni

Tanja Kallio

Aloitan vapun vieton ihan kohta. Olen tänä vuonna mökillä. Vielä istun olohuoneessa, katselen kynsiäni purren jääkiekkoa ja mietin mitä pitäisi pakata. Lista on tehtynä ja tarvikkeet hankittuna, mutta ennen kuin pääsen mökille asti, on vielä paljon tehtävää. Mökin avaimen noutaminen, salaatin valmistaminen näin nyyttikestien luvattuun aikaan ja petivaatteiden pakkaaminen sekä lisäksi kaikki muut tykötarpeet on kerättävä kasaan.

Olen suunnitellut tämän seuraavasti. Menen aamulla hoitamaan niin sanotut juoksevat asiat. Mietin tarvitsenko vielä jotain. Todennäköisesti en, mutta aina jotain pientä. Yritän muistaa serpentiinit, ilmapallot ja jotta lapsenmielisyys säilyisi, vesi-ilmapallot. Muutama vappupilli. Ja lasit, jotka toimivat samalla pillinä. Saatuani avaimen, käyn mökillä ja tarkistan, tarvitaanko kotoa jotain olennaista, palaan kotiin ja pakkaan auton.

Mökille päästyäni karautan ilmoille tölkistä luontoäänen kshhhh ja alan nauttia vapusta. Minulla on mukana mölkky ja tiedän, että saan haastettua peliin ainakin kuusi ihmistä. Vietämme laatuaikaa ja syömme hyvin. Sauna lämpiää taka-alalla ja pieni idea uimaan menemisestä on takaraivossa. Tultuamme saunasta saatamme syödä hieman lisää. Melkein kaikkea on varattu yks per pää. Illan tullen lataan pöytään viskikahvit, oman “siman” ja kajautan Guitar Herolla Paranoidin. Ehkä neljä kertaa.

Vappu tervetuloa! Olen valmis.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top