Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rautatieaseman ostamisesta aloite

Uutiset

Joukko sastamalalaisia kaupunginvaltuutettuja Olavi Vinhan (kesk.) johdolla esittää, että Sastamalan kaupunki ostaisi Vammalan rautatieaseman, jos asema tulee myyntiin.

Joukko sastamalalaisia kaupunginvaltuutettuja Olavi Vinhan (kesk.) johdolla esittää, että Sastamalan kaupunki ostaisi Vammalan rautatieaseman, jos asema tulee myyntiin. Aloitteessa viitataan ennusteisiin, joiden mukaan raideliikenteen kilpailukyky tulevaisuudessa paranisi. Aloitteen muut allekirjoittajat ovat Vinhan puoluetoverit Ulla Yli-Hongisto, Pauli Mäkelä, Tero Virtanen, Antti Jokinen ja Pertti Hakanen, kristillisdemokraateista Marjo Anttoora sekä perussuomalaisista Aatto Liukko-Sipi ja Sari Henriksson.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top