Rautatieaseman ostamisesta aloite

Uutiset

Samuli Kinnari

Joukko sastamalalaisia kaupunginvaltuutettuja Olavi Vinhan (kesk.) johdolla esittää, että Sastamalan kaupunki ostaisi Vammalan rautatieaseman, jos asema tulee myyntiin. Aloitteessa viitataan ennusteisiin, joiden mukaan raideliikenteen kilpailukyky tulevaisuudessa paranisi. Aloitteen muut allekirjoittajat ovat Vinhan puoluetoverit Ulla Yli-Hongisto, Pauli Mäkelä, Tero Virtanen, Antti Jokinen ja Pertti Hakanen, kristillisdemokraateista Marjo Anttoora sekä perussuomalaisista Aatto Liukko-Sipi ja Sari Henriksson.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top