Äetsän vetykylälle EU-rahoitusta

Uutiset

Sastamalassa Äetsän vetykylää rakennetaan EU-rahoituksen avulla merkittäväksi toimijaksi eruooppalaisessa vetykyläverkostossa. Maakuntahallitus myönsi Prizztech Oy:lle hankkeen toteuttamiseen yhteensä 151 000 euroa.

Sastamalassa Äetsän vetykylää rakennetaan EU-rahoituksen avulla merkittäväksi toimijaksi eruooppalaisessa vetykyläverkostossa. Maakuntahallitus myönsi Prizztech Oy:lle hankkeen toteuttamiseen Euroopan aluekehitysrahastosta 83 000 euroa ja valtion rahoitusosuutena 68 000 euroa. kansainvälisestikin tunnettu vetyteknologian pilotti- ja kokeilualue, jossa voidaan kehittää ja testata vetypohjaisia laitteita ja tuotteita pohjoisissa olosuhteissa. Hanke kestää vuoden 2011 loppuun.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat