MAINOS

Sastamala lakkauttaa kaksi koulua

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginvaltuusto päätti lakkauttaa elokuun alusta Tervamäen ja Salokunnan koulut. Päätökset syntyivät äänestyksissä selvin luvuin. Salokunnan koulun lakkauttamisesta päätettiin äänin 33-25 ja yksi tyhjä sekä Tervamäen koulun lakkauttamisesta äänin 32-26 ja yksi tyhjä.

Äänestyksiä edelsi vilkas keskustelu, jonka kuluessa tehtiin useita esityksiä koulujen jatkamisen puolesta. Neuvottelutauolla lähes samansisältöiset vastaesitykset nivottiin yhteen. Ne olisivat tarjonneet kouluille vähän jatkoaikaa. Salokunnan koulua esitettiin lakkautettavaksi syksyllä 2011 ja Tervamäen koulua, kun Uotsolan koulun sisäilman laatu on varmistettu.

Kaupunginvaltuuston kokous oli kello 19.30 Sylvään koululla edelleen kesken. Ensi vuoden talousarvion käsittely oli juuri alkanut ryhmäpuheenvuoroilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top