MAINOS

Vähintään SM-tasolla menestyi 14 huittislaisurheilijaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten nuoriso- ja liikuntapalvelut on huomioinut tänä vuonna menestyneitä urheilijoita. Mitalisijoille vähintään SM-kilpailuissa ylsi tänä vuonna neljätoista 17-vuotiasta tai vanhempaa huittislaista. He ovat Petteri Lax, Waltteri Immonen, Päivi Mäkelä, Jouko Mahlamäki, Heikki Salo, Timo Hokkanen, Tommi Haavisto, Olli Pohjolainen, Maija Yli-Huhtala, Mikael Lax, Samuli Lax, Pekka Heinonen, Mikko Rantanen ja Raimo Järvinen.

Nuorista 10-16-vuotiaista SM-tasolla tai kansallisella tasolla menestyivät Linda Vahela, Henrik Vahela, Tuomas Tuomola, Pihla Kankaanpää, Saana Kankaanpää, Amanda Kotaja, Fanni Kaasalainen, Marika Haavisto, Joni Haavisto, Pinja Koivumäki, Annika Savolainen, Heidi Savolainen, Eero Tuomola, Rene Kömi, Janita Matintalo, Susanna Helin, Juhani Keskitalo ja Lauttakylän Pyryn D-poikien lentopallojoukkue.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top