Puuduttavat tv-mainokset

Kolumni

Säännökset televisiomainonnasta muuttuivat vuodenvaihteessa. Mainosten minuuttimäärä tuntia kohden on pysynyt ennallaan 12 minuutissa, mutta kanavat voivat esittää mainoksia tiheämmin kuin aikaisemmin. Luonnollisesti mainoskanavat ottivat uuden lain innolla vastaan.

Mainosvälien tihentäminen on mannaa kanaville ja mainostajille. Lyhyemmät tauot pakottavat katsojan istumaan ruudun ääressä, kun jääkaapillekaan ei ehdi ja hotelli helpotuksesta tultuaan sarjan juonikoukerot ovat jo edenneet minuuttitolkulla.

Mainosvälien tihentäminen tuo entistä enemmän esille tv-mainosten perusongelman: kuinka tylsiä ja puuduttavia ne ovatkaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top