Äetsään suunnitteilla uusi bio-vetyvoimalaitos

Uutiset

FC Energia Oy suunnittelee uuden 30 megawatin bio-vetyvoimalaitoksen rakentamista Sastamalan Äetsään. Laitoksen pääpolttoaineita ovat Kemira Chemicals Oy:n prosessista vapautuvat vety ja puuhake.

FC Energia Oy suunnittelee uuden 30 megawatin bio-vetyvoimalaitoksen rakentamista Sastamalan Äetsään. Laitos on määrä sijoittaa FC Energian nykyisen höyrykattilalaitoksen läheisyyteen Kemira Chemicals Oy:n tuotantolaitosalueelle. Uusi laitos hyödyntää polttoaineenaan Kemira Chemicals Oy:n prosessista vapautuvaa vetyä ja puuhaketta. Varapolttoaineena käytetään turvetta, jolla myös tasapainotetaan vihermetsähakkeen polttoprosessia. FC Energia Oy on Leppäkosken Energia Oy:n ja Kemira Chemicals Oy:n yhteistyöyritys.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat