MAINOS

Jätevesiyhteistyö hankaa Huittisissa – Hallitus äänesti

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunginhallitus joutui maanantai-iltana äänestämään jätevesiyhteistyöhankkeesta tehdyn valituksen johdosta. Reijo Lintunen (vas) esitti Ashton Peasleyn (sd) kannattamana, että kaupunginhallitus yhtyy hankkeesta Turun hallinto-oikeudelle tehtyyn valitukseen. Äänestyksessä he saivat tuekseen Aila Hännisen (sd). Lintusen esitys kaatui äänin 6-3.

Jatkossa Huittisten, Sastamalan ja Punkalaitumen jätevedet on määrä käsitellä Pappilanniemeen rakennettavassa jätevedenpuhdistamossa. Sastamalasta, Punkalaitumelta ja Vampulasta vedetään laitokseen siirtoviemärit. Hanke on aiheuttanut Huittisissa jonkin verran vastustusta, mikä on näkynyt äänestyksinä ja päätöksenteon takkuiluna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top