ILMOITUS

Lindén: Ylen rahoitus valtion budjetista

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Viestintäministeri Suvi Lindén on päättänyt siirtää Yleisradion hallintomallin ja rahoituksen kokonaisuudistuksen jatkovalmisteluun. Hallinnon osalta ratkaisu on olemassa, mutta päänvaivaa on aiheuttanut asuntokohtainen Yle-maksu, jonka suuruudeksi on kaavailtu 175-200 euroa. “Kaavailtu yleisradiomaksu olisi ollut useille erityisryhmille epäoikeudenmukainen eikä siihen ole löydetty tarpeeksi oikeudenmukaista ja kaikille erityisryhmille soveltuvaa kompensaatiomallia”, Lindén sanoo. “Henkilökohtainen mielipiteeni on, että Ylen rahoituksen kattaminen valtion budjetista olisi oikeudenmukaisin vaihtoehto”, hän jatkaa.

Liikenne- ja viestintäministeriö jatkaa uudistusten valmistelutyötä, mutta varsinaiset päätökset sysätään seuraavalle hallitukselle.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top