ILMOITUS

Lyriikka lentoon Vanhan kirjallisuuden päivillä

Uutiset

Samuli Kinnari

Ensi kesän Vanhan kirjallisuuden päivät keskittyvät lyriikkaan. “Runouden suosio on jatkuvassa nousussa”, sanoo va. toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula.

Teemaan pureudutaan viikonlopun ohjelmassa monipuolisesti. Runouden lumosta ja viisaudesta puhuu kirjailija Claes Andersson. Pasi Heikura kertoo suhteestaan runouteen. Martti Häikiö puhuu V. A. Koskenniemestä ja Panu Rajala Aila Meriluodosta. Runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen lukee runojaan ja kertoo niiden synnystä. Laululyriikkaa käsittelevät Chisu, Jussi Hakulinen ja Maarit Hurmerinta. Jörn Donner ja Anna Kortelainen esiintyvät Tietokirja.fi-ohjelmaosuudessa.

Vanhan kirjallisuuden päivien tarjontaan kuuluvat myös muun muassa kirjahuutokauppa, lasten omat kirjapäivät, Tyrvääläinen tryki, monipuoliset näyttelyt ja löytöjä pursuavat kirjatiskit. Tapahtuma järjestetään Sylvään koululla 2.-3. heinäkuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top