ILMOITUS

Tyrvään Sanomat ja Paikallissanomat yhdistyvät

Uutiset

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomat ja Paikallissanomat yhdistyvät ja ilmestyvät kesäkuun alusta Tyrvään Sanomien nimellä. Suomen Paikallissanomat Oy osti lehtien liiketoiminnan huhtikuussa.

Uuden omistajan käynnistämät yhteistoimintaneuvottelut päättyivät perjantaina. Kaksi työntekijää on irtisanottu ja osa työsuhteista muuttuu osa-aikaisiksi. Yhdelle työntekijälle voitiin tarjota vastaavaa työtä yhtiön toisesta lehdestä .

Paikallissanomat on ilmestynyt kerran viikossa ja Tyrvään Sanomat ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Suomen Paikallissanomat Oy:n Kari Juutilainen pitää lehtien yhdistymistä luontevana. Sastamalan kaupungin perustamisen myötä samalle kustantajalle jäi samaan kaupunkiin kaksi paikallislehteä. “Markkina-alue on liian ahdas kahdelle tilattavalle paikallislehdelle. Yhdellä vahvalla paikallislehdellä voimme palvella lukijoita ja ilmoittaja-asiakkaitamme nykyistä paremmin”, Juutilainen näkee.

Päätoimittaja Minna Ala-Heikkilän mukaan Tyrvään Sanomien painoarvo Sastamalan kaupungin yhteishengen edistäjänä korostuu. “Uusi lehti kokoaa sastamalalaiset yhteisen lehden ääreen. Yhdistynyt lehti on yhteinen nimittäjä Sastamalan kaikille kaupunginosille”, toteaa Ala-Heikkilä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top