ILMOITUS

Täpinöissäni uusinnoista

Kolumni

Tanja Kallio

Yleensä en uusinnoista paljoakaan perusta, mutta nyt olen onnellinen, kun vanhoja hyviä suomalaisia sarjoja on alettu palauttamaan ruutuun. Mummo aloitti ruumisarkkuostoksillaan Kakkosen uusinnat (siis ne, joista minä olen kiinnostunut) ja heti sen perään luin, että ykkönen tuo ruutuun Tuliportaat. Kaitalan Sylvin meuhaaminen ja asioiden järjesteleminen saa edelleen hyvälle tuulelle.

Minua ei kiinnosta lainkaan se, josko muistan mitä sarjoissa tapahtui. Suurimmaksi osaksi muistankin. Mutta se tyyli ja taito, joilla kaikki kiinnostavat sarjat on tehty, tekee niistä aina vain mukaansatempaavia. Juuri katselin Kakkoselta Trasselirakastajaa. Siitä sarjasta en muista mitään muuta kuin sen, että se oli pakko katsoa joka viikkoa ja odottaa, että miten oikein käy. Niin nytkin.

Nykyään TV-sarjoja ilmestyy paljon DVD-levyille ja kauppojen hyllyt notkuvat sarjoja suoranaisena tulvana. Kuitenkin yksi yhteinen tekijä hyllyjen sarjoilla on ollut jo pidemmä aikaa. Nimittäin niitä hyviä, minun haluamiani, ei hyllyille ole ilmaantunut. Onneksi tämä on muuttumassa hiljalleen. MTV3:lta tuli jossain vaiheessa sarja Sydän toivoa täynnä ja kuinka onnellinen olinkaan, kun huomasin, että saan sen kohta DVD:nä kotikatsomooni ja saan sitä katsella fiiliksissäni, ilman mainoskatkoja. Vielä kun joku purkittaisi minulle Kakkosen mahtavan jatkosarjan Elämän suola. Siinä menisivät mukavasti tämän kesän sateiset luppopäivät.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top