ILMOITUS

Kirjaset kilpailuttaa kierrätysrunoilla

Uutiset

Samuli Kinnari

Lasten ja nuorten kirjatapahtuma Kirjaset on julistanut valtakunnallisen Tuunaussanat-kierrätysrunokilpailun yläkouluikäisille. Kilpailutöissä sana ja muoto ovat vapaat, kunhan joukosta löytyy jotain kierrätettyä.

Kirjasilla laitetaan tänä vuonna ajatukset, ideat, sanat ja säkeet kiertoon, sillä teemana on kierrätys. Kierrätysrunokilpailussa toisen kirjoittaman tekstin käyttö sellaisenaan ei kuitenkaan käy laatuun, vaan se on tarkoitettu oman tekstin innoittajaksi ja inspiraation lähteeksi.

Tuunaussanat-kierrätysrunokilpailun palkintoina on 200 euron lahjakortti nettiantikvariaattiin ja kirjapalkintoja. Kilpailuaika päättyy 8. lokakuuta. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät Kirjasten kotisivuilta. Piinkovan, mutta oikeamielisen tuomariston muodostavat kirjailija Tuula Korolainen, kirjailija Kari Levola ja sanataideopettaja Anna-Riitta Leander. Kilpailun sihteerinä toimii Suomen Kirjainstituutin suunnittelija Minna Honkasalo. Voittajat julkistetaan Kirjasilla 13. marraskuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top