ILMOITUS

Ajetaan me tandemilla

Kolumni

Tanja Kallio

Meidän perheessä on juhannusprojekti. Talon nurkalla on lojunut pitkään puolivalmis tandemi. Se on ollut joskus ihan valmiskin, mutta ajan patina on sen muuttanut puolivalmiiksi. Jossain vaiheessa puhuin kaveriporukassa hieman ohi suuni ja innostuneena, että juhannukseksi me kunnostamme tandemin ja suoritamme perinteiset juhannuspyöräilyt sillä. Samalla hetkellä kun suljin suuni, tajusin ajattelevani, että saa sitä terveydentilansa helpommallakin heikoksi.

Tänään ostin spray-maalia, uudet satulat ja ketjut. Olen suunnitellut, että jos pari kierrosta pystyy harjoittelemaan ennen juhannusta, niin sitten uskaltaa juhannushurmoksessakin polkea. Suunnitelmissa on myös juhannuskoivuin koristeltu peräkärry, jolla kuskataan tarvittavat tavarat paikasta A kaikkiin kyläkohteisiin. Ja tänä vuonna niitä riittää, sillä kaikki kuulemma haluavat nähdä kulkupelimme. Jos kuitenkin käy niin, ettemme saakaan pyörää kuntoon, niin monen juhannuksesta lohkeaa pala.

Suunnitemissa on, että valmista pyörää koristaa pieni juhannuskoivun oksa, kauniit värit, pieni radio, pulloteline ja kaikkein tärkeimpänä oranssi varoitusviiri. Jos sattuu niin, että tämän virityksen näet juhannuksen aikaan katukuvassa, niin morjestetaan iloisesti. Hyvää juhannusta!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top