Sastamala neljäs elinkeinopolitiikassa

Uutiset

Sastamala on Pirkkalan kanssa Pirkanmaan neljänneksi yrittäjäystävällisin kunta. Tieto käy ilmi Suomen Yrittäjien tuottamasta elinkeinopoliittisesta kyselystä. Pisteitä Sastamala ja Pirkkala saivat 56.

Yrittäjäystävällisin Lempäälä keräsi 78 pistettä ja sijoittui valtakunnantasolla toiseksi. Lempäälän Yrittäjien puheenjohtaja Kari Tolosen mukaan menestyksen takana on pitkäaikainen sidos kunnan, yrittäjien ja yrittäjäjärjestön välillä. Tärkeä rooli on myös elinkeinopoliittisella yhteistyöryhmällä, joka on toiminut jo kaksitoista vuotta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top