Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

ABC Kiikoisten keittiötiimi palkittiin ketjun parhaana

Uutiset

Kiikoisten ABC-liikenneasema tekee hyvää tulosta ja asiakastyytyväisyys sekä laatuasiat ovat kunnossa. Henkilökuntaa kiiteltiin hyvästä tekemisen meiningistä, jossa korostuu palautteista oppiminen ja toiminnan kehittäminen asiakaslähtöisesti.

Kiikoisten ABC-liikenneaseman keittiötiimi on valittu ketjun vuoden keittiötyöryhmäksi. Palkitsemisen kriteereinä olivat muun muassa asiakastyytyväisyys, myynnin paikallinen kehittäminen ja aktivointi.

ABC Kiikoinen tekee hyvää tulosta ja asiakastyytyväisyys sekä laatuasiat ovat kunnossa. Henkilökuntaa kiiteltiin hyvästä tekemisen meiningistä, jossa korostuu palautteista oppiminen ja toiminnan kehittäminen asiakaslähtöisesti.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top