MAINOS

Ella Marttilasta ensimmäinen Vuoden alumni

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsäläissyntyinen Ella Marttila on valittu Porin yliopistokeskuksen ensimmäiseksi Vuoden alumniksi. Hän on valmistunut Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2006 pääaineenaan laskentatoimi.

Ella Marttila oli opiskeluaikanaan aktiivinen toimien ylioppilasyhdistyksen hallituksessa yhteysvastaavana sekä ylioppilaskunnan edustajiston jäsenenä ja Porin tiedekirjaston johtoryhmän opiskelijaedustajana. Hän on edennyt urallaan julkiselta puolelta yksityiselle ja toimii nykyisin taas kunnallishallinnossa Porin kaupungin controllerina.

Porin yliopistokeskuksessa työskennellessään Marttila oli osaltaan luomassa yliopistokeskuksen perustaa sen syntyvaiheessa ja toi yliopistokeskusta positiivisesti esiin monissa eri yhteyksissä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top