Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Miesseminaari Sastamalan Vuoden kaupunkiteko

Uutiset

Sastamalan Vuoden kaupunkiteoksi on valittu Sastamalan perusturvakuntayhtymän järjestämä Miesseminaari. Se sai annetuista äänistä yli 40 prosenttia. Kakkoseksi sijoittui Motoriikka-Miikka ja kolmanneksi Tyrvään Pyhän Olavin kirkon jälleenrakentaminen. Vuoden kaupunkitekoa etsi Sastamalassa Alueviesti.  Kilpailun järjestivät tänä vuonna ensimmäistä kertaa Sanomalehtien Liiton Kaupunkilehtineuvottelukunta ja sen jäsenlehdet.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: