Sastamalan Vuoden Yrittäjät valittu

Uutiset

Sastamalan yrittäjäyhdistykset juhlivat Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajia lauantai-iltana Hotelli Ellivuoressa.

Vammalan Yrittäjät palkitsi Rikaisten Vihannes Oy:n yrittäjäveljekset Antti ja Janne Ryömän. Yhtiö aloitti kuorimalla perunoita, mutta on kehittynyt parikymmentä henkeä työllistäväksi, monipuoliseksi elintarvikkeiden tukkukaupaksi.

Mouhijärven Vuoden Yrittäjäksi valittiin Mouhijärven Hoitokoti Vanha Pappila Oy:n Sirkka Wilkman. Hän on toiminut yrittäjänä hoiva-alalla yli kymmenen vuotta. Yrityksessä ovat mukana myös Wilmanin poika Tero Eronen ja miniä Sanna Eronen.

Suodenniemen Yrittäjät palkitsi taksi- ja tilausautoilijapariskunnan Anni ja Tapani Sepän eli Sepän taksin. Pariskunta on tullut suodenniemeläisille tutuksi vuosien varrella ensin lomamökkiyrittäjinä ja nyttemmin autoilijoina.

Äetsän Yrittäjät ja Kiikan Pienteollisuusyhdistys valitsivat Äetsän Vuoden Yrittäjäksi Eliisa Marjaana Oy:n Kirsi ja Ilkka Syrénin. Nahkatuotteistaan tunnettu pariskunta yhdistää työssään Keikyän vanhaa käsityöläisperinnettä ja modernia, asiakaslähtöistä tuotekehitystä.

Gaalaillassa juhlapuheen piti Pirkanmaan uusi maakuntajohtaja Esa Halme. Yrittäjäjärjestön tervehdyksen esitti Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Veikko Kiili.

Sastamalan yrittäjäyhdistyksillä on yhteensä yli 650 jäsentä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top