Vanhakosken hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos valmistunut

Uutiset

Huittisissa Vanhakosken Natura-alueen hoito- ja käyttösuunnitelman luonnos on valmistunut. Alueeseen kuuluu noin 7,5 kilometrin osuus Loimijokea vesialueineen ja rantoineen. Koko alueen pinta-ala on 101 hehtaaria.

Hoito- ja käyttösuunnitelman tavoitteena on ohjata Vanhakosken Natura-alueen hoitoa ja käyttöä niin, että alueen luontoarvot turvataan. Hanke käynnistettiin toukokuussa 2007. Suunnitelman aikajänne on kymmenen vuotta.

Suunnitelman luonnosta esitellään yleisötilaisuudessa Huittisten kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 28. lokakuuta kello 17.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top