ILMOITUS

Uusi järjestäjä uudistaa Tapsan Tahteja

Uutiset

Samuli Kinnari

Nokialla järjestettävät Tapsan Tahdit saa ensi kesänä uuden järjestäjän, kun tapahtuman tuotantovastuun ottaa Finland Events Oy. Tapahtuman oikeudet säilyvät edelleen Nokian kaupungilla, joka vuodesta 1987 järjesti Tapsan Tahdit omana työnä. Tapahtuma kuitenkin kasvoi niin suureksi, että sen kehittäminen kaupungin organisaation voimin ei ollut enää järkevää.

“Finland Events tulee uudistamaan tapahtuman imagoa ja palveluita – unohtamatta kuitenkaan, että kyseessä on myös nokialaisten oma tapahtuma”, kertoo Finland Eventsin toimitusjohtaja Tommi Saarela. “Tulemme panostamaan erityisesti yritys- ja vip-palveluihin sekä kävijäkohderyhmän laajentamiseen”, Saarela sanoo.

Tapsan Tahdit jatkaa ensi kesänä nelipäiväisenä ja mukana on myös ilmaistapahtumia. Iskelmä Finlandia -gaala televisioidaan aikaisempien vuosien tapaan suorana lähetyksenä. Tapahtuman ohjelmistoa julkistetaan heti vuodenvaihteessa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top