Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Merilohia Kokemäenjokeen ja Kuloveteen

Uutiset

Kuloveteen ja Kokemäenjoen voimalaitosten väleihin istutetaan merilohia. Lohet pyydetään Harjavallan voimalaitospadon alapuolelta tai Porin edustan merialueelta.

Kuloveteen ja Kokemäenjoen voimalaitosten väleihin istutetaan merilohia. Lohet pyydetään Harjavallan voimalaitospadon alapuolelta tai Porin edustan merialueelta. Siirtoistutukset pyritään aloittamaan ensi keväänä. Hämeen ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten Kokemäenjoen-Loimijoen ja Vammalan seudun kalastusalueille myöntämä lupa on voimassa vuoden 2013 loppuun. Istutukset kustannetaan voimalaitoksille määrätyillä kalatalousmaksuilla.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top