Satakunnan taidetoimikunta julkaisee Juurevaa-ideakirjan

Uutiset

Satakunnan taidetoimikunta julkaisee ensi viikon perjantaina Juurevaa-kirjan. Kirja on ideakirja taidekäsityöläisille ja käsityöyrittäjille sekä alalla työskenteleville tuottajille, projektipäälliköille, viranomaisille ja muille toimijoille. Se vie lukijan satakuntalaisen käsityöosaamisen juurille ja kertoo mallistokonseptin rakentamisesta. Kirjan kirjoittaja Emma Susi on Juureva-taidekäsityömalliston luoja ja tuottaja. Mallisto on tuotettu SatakuntaMallisto-hankkeen tuella vuosina 2008-2009.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top