ILMOITUS

Satakunnan taidetoimikunta julkaisee Juurevaa-ideakirjan

Uutiset

Satakunnan taidetoimikunta julkaisee ensi viikon perjantaina Juurevaa-kirjan. Kirja on ideakirja taidekäsityöläisille ja käsityöyrittäjille sekä alalla työskenteleville tuottajille, projektipäälliköille, viranomaisille ja muille toimijoille. Se vie lukijan satakuntalaisen käsityöosaamisen juurille ja kertoo mallistokonseptin rakentamisesta. Kirjan kirjoittaja Emma Susi on Juureva-taidekäsityömalliston luoja ja tuottaja. Mallisto on tuotettu SatakuntaMallisto-hankkeen tuella vuosina 2008-2009.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top