Riililäiset sisustavat somasti

Uutiset

Samuli Kinnari

Toisessa tehtävässä Huittisten Riilin joukkueet toteuttavat myynninedistämiskampanjat huittislaisille sisustusalan yrityksille Artemiialle, CASA-LiNOlle, Huittisten Satulinnalle ja Sisustustalo Mallalle. Kukin neljästä jäljellä olevasta joukkueesta ottaa hoitaakseen yhden yrityksen kampanjan perjantain ajaksi. Yritysten Sisusta somasti -kampanja on alaknut keskiviikkona ja päättyy lauantaina.

Huittisten Riili käynnistyi Jobi-osaaja-sovelluksen lanseerauksella. Avaustehtävän paras joukkue oli Katujen Elmot ylivoimaisella pistesaaliilla. Ensimmäisenä kilpailun joutui jättämään Koronkiskurit.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top