Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Huittisten terveyskeskukselle huomautus – Liian vähän henkilökuntaa

Uutiset

Vuodeosastopotilaiden itsemääräämisoikeutta rajoitettu turvallisuuden takaamiseksi.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto pyytää Huittisten kaupungin terveyskeskukselta selvitystä terveyskeskuksen vuodeosastohoidon resursoinnista ja rajoituskäytännöistä. Virasto on havainnut henkilökuntaresursoinnin riittämättömyydestä johtuvia vakavia puutteita potilaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisessa.

Hoitohenkilökunnan vajaus on johtanut siihen, että potilaita on jouduttu rajoittamaan tarpeettomasti, kun heidän turvallisuuttaan ei ole voitu muutoin varmistaa. Resurssien vähäisyydestä johtuen ei myöskään potilaiden kuntoutukseen ja yleiseen hyvinvointiin ole voitu kohdentaa työpanosta riittävästi. Pahimmillaan tilanne on ollut vuonna 2008.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: