Huittisten terveyskeskukselle huomautus – Liian vähän henkilökuntaa

Uutiset

Lounais-Suomen aluehallintovirasto pyytää Huittisten kaupungin terveyskeskukselta selvitystä terveyskeskuksen vuodeosastohoidon resursoinnista ja rajoituskäytännöistä. Virasto on havainnut henkilökuntaresursoinnin riittämättömyydestä johtuvia vakavia puutteita potilaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisessa.

Hoitohenkilökunnan vajaus on johtanut siihen, että potilaita on jouduttu rajoittamaan tarpeettomasti, kun heidän turvallisuuttaan ei ole voitu muutoin varmistaa. Resurssien vähäisyydestä johtuen ei myöskään potilaiden kuntoutukseen ja yleiseen hyvinvointiin ole voitu kohdentaa työpanosta riittävästi. Pahimmillaan tilanne on ollut vuonna 2008.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top