Kiikoinen tarjoaa kesätöitä ja kesätyötukea

Uutiset

Samuli Kinnari

Tänä vuonna Kiikoisten kunta tarjoaa kesätöitä noin kymmenelle nuorelle. Työtä on tarjolla kirjastotoimessa, perusturvatoimessa, liikunta- ja nuorisotoimessa sekä teknisessä toimessa. Lisäksi kunta myöntää hakemusten perusteella kesätyötukea Kiikoisissa toimiville yrityksille, maatiloille ja yhteisöille, jotka työllistävät vuosina -91-95 syntyneen koululaisen tai opiskelijan. Tuen suuruus on 350 euroa. Maksettavan palkan tulee olla vähintään 600 euroa neljän viikon ajalta ja työajan vähintään kolmekymmentä tuntia viikossa. Kesätyötukea on varattu enintään kymmeneen työllistämisjaksoon.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top