Tapsan Tahdeilla Kaija Koo ja Yö

Uutiset · Viihdeuutiset

Tahtirannan myötä Tapsan Tahdit kasvaa aiempaa suuremmaksi ulkoilmafestariksi.

Nokialla järjestettävien Tapsan Tahtien kesän ohjelmisto on julkistettu. Tapahtuma kasvaa aiempaa suuremmaksi ulkoilmafestivaaliksi, kun uusi Tahtirannan tapahtuma-alue otetaan käyttöön.

Tapsan Tahdeilla esiintyvät muun muassa Heli Kajo, Kaija Koo, Mustat Enkelit, Veeti, Yö, Anna Eriksson, Danny, Samuli Putro, Irina, Riku Niemi Orchestra & Jorma Kääriäinen, Laura Voutilainen, Fintelligens ja Puhuva Kone. Tapahtumassa jaettavan Iskelmä Finlandian ehdokkaat julkistetaan huhtikuussa.

Nokian kaupunki aloitti Tapsan Tahtien järjestämisen vuonna 1987. Tapahtuman tuotantovastuu on nyt siirretty tapahtumatoimisto Finland Events Oy:lle. Tapsan Tahdit järjestetään Nokialla 28.-31. heinäkuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat