Herra Hakkaraisen pajat vuoden Taito-kulttuuriteko

Uutiset

Taitokeskus Sastamalan Herra Hakkaraisen pajat ovat saaneet valtakunnallisen tunnustuksen. Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito on palkinnut lasten käsityöpajat ensimmäisenä vuoden Taito-kulttuuritekona.

Taitokeskus Sastamalan Herra Hakkaraisen pajat ovat saaneet valtakunnallisen tunnustuksen. Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito on palkinnut lasten käsityöpajat ensimmäisenä vuoden Taito-kulttuuritekona.

Herra Hakkaraisen pajat on suunnattu erityisesti luokkaretkeläisille, jotka vierailevat Herra Hakkaraisen talossa. Pajoihin on vuosien varrella osallistunut neljä tuhatta lasta.

Taito-kulttuuriteon valitsi dekaani Helena Hyvönen Aalto-yliopiston taideteollisesta korkeakoulusta. "Käsityö kohtaa tässä konseptissa uusia tekijöitä, jotka eivät lähtökohtaisesti ole hakeutuneet juuri tekemisen parin. Lapsille suunnattu käsityötoiminta on jo sinällään ilahduttavaa ja kiitettävää", Hyvönen sanoo.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat