ILMOITUS

Herra Hakkaraisen pajat vuoden Taito-kulttuuriteko

Uutiset

Samuli Kinnari

Taitokeskus Sastamalan Herra Hakkaraisen pajat ovat saaneet valtakunnallisen tunnustuksen. Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito on palkinnut lasten käsityöpajat ensimmäisenä vuoden Taito-kulttuuritekona.

Herra Hakkaraisen pajat on suunnattu erityisesti luokkaretkeläisille, jotka vierailevat Herra Hakkaraisen talossa. Pajoihin on vuosien varrella osallistunut neljä tuhatta lasta.

Taito-kulttuuriteon valitsi dekaani Helena Hyvönen Aalto-yliopiston taideteollisesta korkeakoulusta. “Käsityö kohtaa tässä konseptissa uusia tekijöitä, jotka eivät lähtökohtaisesti ole hakeutuneet juuri tekemisen parin. Lapsille suunnattu käsityötoiminta on jo sinällään ilahduttavaa ja kiitettävää”, Hyvönen sanoo.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top