MAINOS

Alman yt:t koskevat noin tuhatta

Uutiset

Samuli Kinnari

Alma Media suunnittelee painotoiminnan lopettamista Porissa sekä jakelun tehostamista ja uudelleenjärjestämistä. Suunnitelmista johtuen konsernin paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut.

Yt-neuvottelujen piirissä on Alma Manun Porin ja Tampereen painojen sekä Satakunnan ja Pirkanmaan jakelutoiminnan koko henkilöstö. Kaikkiaan neuvottelut koskevat noin tuhatta henkilöä. Yhtiön alustavan näkemyksen mukaan henkilökunnan määrä saattaa painotoiminnassa vähentyä enimmillään 32:lla ja jakelutoiminnassa enimmillään 50:llä.

Porin painon mahdollisen sulkemisen aikataulu kykeytyy Satakunnan Kansan muuttumiseen tabloid-kokoiseksi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top