MAINOS

Arto Satosen äänisaalis kasvoi yli 7 000:n

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalalainen kansanedustaja Arto Satonen (kok.) tukijoukkoineen jännitti vaali-illan tuloslaskentaa Hotelli Ellivuoressa. Hän sai 7 016 ääntä, mikä on 338 enemmän kuin neljä vuotta sitten.

Arto Satonen otti tuloksen vastaan kiitollisin mielin. “Toki olen omaan äänimäärääni tyytyväinen. Näissä olosuhteissa, kun äänimäärä kasvaa, siihen täytyy olla tyytyväinen”, Satonen toteaa.

Eduskuntavaaleja voidaan luonnehtia myllerrysvaaleiksi. Kokoomus on suurin puolue, perussuomalaiset nousivat rajusti ja keskusta kärsi rökäletappion. “Kaikkineen tulos oli aikamoinen yllätys”, luonnehtii Arto Satonen. “Tietysti olen tyytyväinen siihen, että kokoomus on näiden vaalien suurin puolue ja sitä kautta pääsemme aloittamaan hallitusneuvottelut Jyrki Kataisen johdolla”, hän sanoo. “Mutta kyllä tämä toimintaympäristö aika haasteelliseksi muodostui, koska perussuomalaisten voitto oli yllättävän suuri”, Satonen pohtii.

Pirkanmaa on ollut hallituspaitsiossa pitkään ja yli puoluerajojen on ministeriä maakuntaan kaivattu. “Toivon, että saamme ministerin Pirkanmaalle. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan näitä paikkoja jaeta. Ensin puolueet neuvottelevat, mitkä puolueet hallituksessa ylipäätään ovat. Sitten katsotaan mitä paikkoja tulee”, Arto Satonen sanoi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top