Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Lisäraha palauttaa pääkirjaston lauantaiaukiolon

Uutiset

Sastamalan pääkirjasto voi jälleen olla lauantaisin auki, kun kaupunginvaltuusto myönsi äänin 35-24 lisämäärärahan informaatikon palkkaamiseen. Pääkirjaston lauantaiaukiolosta jouduttiin vuodenvaihteessa luopumaan, koska henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi.

Sastamalan pääkirjasto voi jälleen olla lauantaisin auki, kun kaupunginvaltuusto myönsi lisämäärärahan informaatikon palkkaamiseen. Pääkirjaston lauantaiaukiolosta jouduttiin vuodenvaihteessa luopumaan, koska henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi.

Kaupunginvaltuuston päätös syntyi Hannu Pohjasen (kesk.) esityksestä äänin 35-24. Pohjanen esitti palkkakustannusten kattamiseen 25 000 euron lisämäärärahaa ja 10 000 euron lisäystä kirjaston myyntituloihin.

Kaupunginhallitus edellytti hävinneessä esityksessään rahoituksen hoitamista ilman nettomäärärahojen ylitystä.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: