ILMOITUS

Anne Bland ehdolla vihreiden varapuheenjohtajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittislainen yrittäjä Anne Bland on ehdolla vihreiden varapuheenjohtajaksi. Blandia ehdottaa tehtävään Satakunnan vihreiden ylimääräinen piirikokous.

Vampulassa asuva Anne Bland on syntyjään varkautelainen. Vihreistä hän haluaa tehdä koko maan puolueen. “Vihreät nähdään helposti urbaanipuolueena, mutta Sitran maaseutubarometrin mukaan olemme uuden maaseutuajattelun edelläkävijöitä”, luonnonsuojeluaktivistinakin tunnettu Bland sanoo.

Anne Blandin mukaan vihreillä on nyt mahdollisuus lähteä luomaan puoluetta joka ymmärtää pientenkin maakuntien tilannetta ja tuo uusia ratkaisumalleja aikamme haasteisiin. “Vaikka vihreät kärsivät valtakunnallisesti vaalitappion,  kannatuksemme nousi meille pienissä piireissä kuten Satakunnassa”, hän toteaa.

Vihreiden puheenjohtajisto valitaan jäsenäänestyksellä toukokuussa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top