MAINOS

TE-toimistot uudistuvat ajanmukaisiksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ELY-keskus esitteli perjantaina kuntien johdolle ehdotuksensa työ- ja elinkeinotoimistoverkon kehittämiseksi. Kaikilla työssäkäyntialueilla säilyy jatkossakin ainakin yksi TE-toimiston peruspalveluja tarjoava paikka. Uudistus tähtää palvelujen tasalaatuisen tarjonnan turvaamiseen ja tuottavuuden parantaminen.

“Uudistuksen tavoitteena on varmistaa korkealaatuinen ja monipuolinen asiakaspalvelu koko Pirkanmaan alueella”, sanoo palveluverkoston päällikkö Regina Salkovic. “Asiakkaat toivovat enemmän sähköisiä asiointipalveluja, palvelupuhelimia ja tarvitsemansa tiedon löytymistä verkosta. Aika on muuttunut ja sen myötä pitää myös TE-toimiston palvelumallin muuttua”, hän jatkaa.

Monikanavapalvelujen käyttöönoton myötä henkilökohtaiseen palveluun jää työ- ja elinkeinotoimistoissa enemmän aikaa. “Ei pidä unohtaa tässä yhteydessä myöskään TE-toimistojen henkilökuntaa, jonka jaksamisesta etenkin pienissä toimipisteissä olemme huolestuneita”, Regina Salkovic toteaa.

Kaikilla työssäkäyntialueilla säilyy ainakin yksi TE-toimiston peruspalveluja tarjoava paikka, jos ehdotus menee sinällään läpi. “Asiakkaat voivat valita asiointipaikan omien tarpeidensa mukaisesti”, sanoo Regina Salkovic.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top