Taidetoimikunta tapasi kulttuuriväkeä Punkalaitumella

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan taidetoimikunta kokousti maanantaina Punkalaitumella. Taidetoimikunta tapasi Yli-Kirran talonpoikaismuseolla muun muassa kansanedustaja Martti Mölsän ja kunnanjohtaja Antero Aleniuksen sekä paikallisia kulttuuriaktiiveja.

Kokouksessaan taidetoimikunta valitsi visuaalisen taiteen läänintaiteilijaksi Tero Karvisen. Hänet tunnetaan nuorten kanssa tekemistään töistä. Tuorein Karvisen ja nuorten työ on iso graffiti Tampereen rautatieaseman lähellä Posteljooninpuistossa. Hakijoita visuaalisen taiteen läänintaiteilijan toimeen oli 41.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top