Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Paikalliskehittäjät koolla Ellivuoressa

Uutiset

Sastamalassa Ellivuoressa oli keskiviikkona ja torstaina koolla 160 paikalliskehittäjää kahdestakymmenestäyhdestä maasta. Seminaarissa käsiteltiin paikalliskehittämisen tulevaisuutta sekä maantieteellistä ja temaattista laajentamista. Kaukaisimmat vieraat olivat tulleet Afrikasta ja Etelä-Amerikasta.

Sastamalassa Ellivuoressa oli keskiviikkona ja torstaina koolla 160 paikalliskehittäjää kahdestakymmenestäyhdestä maasta. Seminaarissa käsiteltiin paikalliskehittämisen tulevaisuutta sekä maantieteellistä ja temaattista laajentamista. Kaukaisimmat vieraat olivat tulleet Afrikasta ja Etelä-Amerikasta.

Seminaari oli Suomen ELARD-puheenjohtajakauden päätapahtuma. European LEADER Association for Rural Development on eurooppalainen LEADER-toimintaryhmien kattojärjestö. Sen presidentti on Joutsenten reitin toiminnanjohtaja Petri Rinne.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: