Käsi- ja taideteollisuusyhdistys jatkaa Herra Hakkaraisen talossa

Uutiset

Avatar photo

Herra Hakkaraisen talon ylläpitäjänä jatkaa ensi vuonna Satakunnan käsi- ja taideteollisuus ry. Sastamalan kaupunginhallitus hyväksyi yhdistyksen tarjouksen. Herra Hakkaraisen talon vaihtoehtoisia hoitotapoja ja muun muassa yhteistyötä Pukstaavin kanssa selvitetään.

Herra Hakkaraisen talon ylläpitäjänä jatkaa ensi vuonna Satakunnan käsi- ja taideteollisuus ry. Sastamalan kaupunginhallitus hyväksyi yhdistyksen tarjouksen.

Satakunnan käsi- ja taideteollisuus ry on huolehtinut Herra Hakkaraisen talon näyttelyvalvonnasta ja asiakaspalvelusta alusta alkaen, eli vuodesta 2003. Talossa työskentelee vuosittain kuudesta kahdeksaan henkilöä. Taitokeskuksen tarjoamat Herra Hakkaraisen pajat saivat valtakunnallisen Taito-kulttuuritekopalkinnon tänä vuonna.

Herra Hakkaraisen talon vaihtoehtoisia hoitotapoja ja muun muassa yhteistyötä Pukstaavin kanssa selvitetään parhaillaan. Kaupunginhallitus on asettanut kirjakaupunkityöryhmän, joka pureutuu kirjaan ja kaupunkikuvaan liittyviin asioihin.

Yksi Herra Hakkaraisen talon näyttelyhuoneista on määrä uudistaa ensi vuodeksi.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat