MAINOS

Niinikoski: Suomi on kirjamuseonsa ansainnut

Uutiset

Samuli Kinnari

Perjantaina Sastamalassa avattava Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi on ennen kaikkea kirjan kulttuurihistoriallinen keskus, joka haluaa vuorovaikutteisesti kertoa kirjan tarinan inkunaabelista sähkökirjaan. Näiden väliin mahtuu runsaat viisisataa vuotta.

“Toivomme, että Pukstaavi toisi kirjojen moniulotteisen maailman niin perheen pienimpien kuin varttuneiden bibliofiilienkin ulottuville. Suomi on kirjamuseonsa ansainnut ja nyt myös saanut”, sanoi Suomen Kirjainstituutin hallituksen puheenjohtaja, kulttuurineuvos Eero Niinikoski Pukstaavin avajaisissa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top