Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Niinikoski: Suomi on kirjamuseonsa ansainnut

Uutiset

Perjantaina Sastamalassa avattava Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi on ennen kaikkea kirjan kulttuurihistoriallinen keskus, joka haluaa vuorovaikutteisesti kertoa kirjan tarinan inkunaabelista sähkökirjaan.

Perjantaina Sastamalassa avattava Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi on ennen kaikkea kirjan kulttuurihistoriallinen keskus, joka haluaa vuorovaikutteisesti kertoa kirjan tarinan inkunaabelista sähkökirjaan. Näiden väliin mahtuu runsaat viisisataa vuotta.

"Toivomme, että Pukstaavi toisi kirjojen moniulotteisen maailman niin perheen pienimpien kuin varttuneiden bibliofiilienkin ulottuville. Suomi on kirjamuseonsa ansainnut ja nyt myös saanut", sanoi Suomen Kirjainstituutin hallituksen puheenjohtaja, kulttuurineuvos Eero Niinikoski Pukstaavin avajaisissa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top