Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Äetsässäkin pääsee taas iltakymmeneen kauppaan

Uutiset

"Asiakkaat haluavat asioida yhä iltapainotteisemmin", sanoo Suomen Lähikaupan aluemyyntijohtaja Jarmo Laiho.

Suomen Lähikaupan Siwojen ja Valintatalojen aukioloa on yhtenäistetty. Esimerkiksi Sastamalassa Äetsän Siwa on jälleen joka päivä avoinna iltakymmeneen. Pitkää ilta-aukioloa kokeiltiin myymälässä vuosi sitten.

Kaikkein suurimmissa kaupungeissa Siwat ovat avoinna vähintään kello 23 ja Valintatalot vähintään kello 22 saakka. "Kokemuksemme mukaan asiakkaat haluavat asioida yhä iltapainotteisemmin", Suomen Lähikaupan aluemyyntijohtaja Jarmo Laiho sanoo. Eri puolilla Suomea on yli 500 Siwaa ja lähes 170 Valintataloa.

· · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top