ILMOITUS

Äetsässäkin pääsee taas iltakymmeneen kauppaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Lähikaupan Siwojen ja Valintatalojen aukioloa on yhtenäistetty. Esimerkiksi Sastamalassa Äetsän Siwa on jälleen joka päivä avoinna iltakymmeneen. Pitkää ilta-aukioloa kokeiltiin myymälässä vuosi sitten.

Kaikkein suurimmissa kaupungeissa Siwat ovat avoinna vähintään kello 23 ja Valintatalot vähintään kello 22 saakka. “Kokemuksemme mukaan asiakkaat haluavat asioida yhä iltapainotteisemmin”, Suomen Lähikaupan aluemyyntijohtaja Jarmo Laiho sanoo. Eri puolilla Suomea on yli 500 Siwaa ja lähes 170 Valintataloa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top