MAINOS

Andersson ei haekaan Saskyyn

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalalaisen Sylvään koulun rehtori Jari Andersson ei haekaan Sastamalan koulutuskuntayhtymän hallintojohtajan virkaa. Asiasta uutisoi Alueviesti verkkosivuillaan. Jari Andersson veti hakupaperinsa pois, kun näytti ilmeiseltä, että hän menettäisi vaalikelpoisuutensa. Kuntalain samaan tulkintaan päätyivät sekä Andersson itse että hänen käyttämänsä asiantuntijat. Kokoomuslainen Jari Andersson on kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu. Vaalikelpoisuus hoitaa luottamustoimia.

ALUEVIESTI | Andersson veti hakupaperinsa pois

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top