MAINOS

Tyrviksen Ala-Heikkilä myös Nokian Uutisten ruoriin

Uutiset

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomien päätoimittaja Minna Ala-Heikkilä aloittaa lokakuun alussa myös Nokian Uutisten päätoimittajana. Talo on Ala-Heikkilälle tuttu, sillä hän työskenteli Nokian Uutisissa toimittajana ja uutistuottajana lähes parikymmentä vuotta.

“Lukijoiden hyvä palvelu edellyttää toimitukselta uutisnälkää sekä työteliästä, kunnianhimoista tekemisen tapaa. Haluan viedä Nokian Uutiset entistäkin läheisempään yhteyteen lukijoidensa kanssa”, Minna Ala-Heikkilä sanoo.

Nokian Uutisten päätoimittajana kolmisenkymmentä vuotta työskennellyt Martti Jaatinen siirtyy Tampereen Komediateatterin viestintään. “Kolme vuosikymmentä päätoimittajana on kuitenkin pitkä työura. Nyt on sopiva hetki antaa ohjakset nuorempiin käsiin”, hän toteaa.

Tyrvään Sanomat ilmestyy kaksi ja Nokian Uutiset kolme kertaa viikossa. Molempia lehtiä kustantaa Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö Suomen Paikallissanomat Oy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top