Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Poliisi eristi Kokemäellä moottoripyöräklubin juhlat

Uutiset

Suokkaan teollisuusalueelle pyrkineiltä takavarikoitiin teleskooppipatukoita, teräaseita, kirveitä, kaasusumutin, metallikeppejä ja pesäpallomailoja. Yksi etsintäkuulutettu jäi kiinni. Osa jätti tulematta, kun heille kerrottiin tarkastuksista.

Kokemäellä poliisi eristi lauantai-iltana Suokkaan teollisuusalueen, koska paikallisen moottoripyöräklubin juhlissa oli odotettavissa väkivaltaisuuksia. Illan aikana poliisi tarkasti pari sataa henkilöä ja kuutisenkymmentä ajoneuvoa. Tarkastetuilta takavarikoitiin teleskooppipatukoita, teräaseita, kirveitä, kaasusumutin, metallikeppejä ja pesäpallomailoja. Osa jätti tulematta, kun heille kerrottiin tarkastusten tekemisestä. Poliisi tavoitti yhden etsintäkuulutetun. Lisäksi paikalla jäi kiinni kaksi tapahtumaan liittymätöntä rattijuoppoa. Juhlapaikalla kaikki sujui rauhallisesti. Siellä poliisi ei joutunut vierailemaan.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top